Jonstrupdal Zoro och Doggside´s Panos The Only Showstar 2020-03-20

Bra parning mellan Zoro och Stella och Stella växte och växte. Tyckte hon var större än förra gången då det var fem stycken så jag räknade nästan med minst lika många denna gången.

Hon var precis lika stökig som förra gången. Började häscha på em den 18:e och bäddade, stökade, drack, spydde och kissade den 19:e och på natten till 20:e men på fm kom dom äntligen. Film på bök den 19:e Film på första tiken , film på andra tiken och film på sista som var en hane. Faktiskt chockad att där bara var tre denna gång då jag tyckte hon var nästan tjockare än förra gången när hon fick fem. Jaja allt gick bra när det väl kom igång. Föder otroligt lätt. Det var enormt mycket fostervatten så kanske därför hon var stor 🤔. Först kom 07:45 en tik på 159g, kl 9:50 en tik på 181g och kl 10:45 en hane på 200 g. 💙❤️❤️.  Alla är röda 🥰. Klicka på bilderna för att se hela. Dag 66 efter 1:a parningen blev det denna gången.

Några bilder ett dygn gamla.

Här flyter det på och valparna växer och frodas. Riktiga små tjockisar men mamma har gott om mat och grädde i mjölken. Stella blev väldigt varm så inget utom tidning passade i korgen men nu kan en filt i alla fall få vara där och hon går mest dit och matar och sen lägger hon sig på golvet där det är svalare. En liten film med mamma och en film när mörka tiken sover, vaknar till och sträcker sig och sover vidare.

2 veckor gamla nu och denna veckan har dom blivit avmaskade och fått klorna klippta Hanen var först att öppna ögonen och dagen efter den mörka tiken och två dagar senare även  mindre tiken. Fortfarande är det sova och mammas mat som gäller. Film på valpar bökar omkring i korgen. Film hanen vill till mamma. Film alla har fått ögon. Hanen sover.