Zoro och Chili´s valpar födda 2022-04-14

Ja då fick jag en ny upplevelse i samband med Chilis valpning. Allt började enligt boken med bök och stök och värkarna började. Vattnet gick och en stund senare syntes foster blåsa nr 1, några få värkar ingen valp däremot fosterblåsa 2. Nu avtog värkarna och jag kunde känna en tass väldigt långt in,hmm vad göra jo försöka få tag på en veterinär vilket är typ omöjligt. Endast Malmö har jour numera. Ringde dit och jag fick komma. Fosterblåsa 3 kom innan jag körde.
Nu var klockan över midnatt och jag glad för att det var lite trafik för vid Lund var jag tvungen köra av motorvägen då jag hörde Chili kräka och tycktes höra ett gnyende och visst hade det kommit en valp och innan jag hann stanna var nr två ute. Stannar och fixar och ringer djursjukhuset att jag kör hem igen. Valde att köra småvägar hem och fick stanna när nr tre kom. Väl hemma igen tog det ett tag innan nr fyra och fem kom.
Glad att allt gick bra men en valpning i bilen på motorvägen vill jag inte uppleva igen.
Naturligtvis var nr ett den största.
Kl 00:35 ♥️ 199g
Kl 00:40♥️ 146g
Kl 01:04 💙 179g
Kl 02:25 💙 195g
Kl 02:35 ♥️152g
Mor och valpar mår bra och jag är trött zzzzzzz och ska nu ta en dusch och sen vila. Till alla er som visat intresse för kommande kullar ber jag vänta med att mejla mig för jag vill se att alla hänger med och så vill jag se vad Cassie får nästa vecka innan jag ens börjar tänka på hem till valparna. Oavsett hur många jag får kommer dom inte att räcka till er alla tyvärr. Chili får en egen sida när min energi är tillbaka.