Alexandras valpar

Då har Zoro´s och Alexandras valpar tittat ut.Med tanke på att det inte blev någon hängparning så är jag jättenöjd med resultatet.Först kom en hane på 139 g som var döfödd,sedan kom en tik 141 g, sedan en tik till på 176 g och sist ännu en tik på 159 g. Allt var över på 40 minuter och hon födde väldigt lätt.Tre pigga princessor har hon nu och är väldigt glad för sina små valpar. Här en film på valp nr tre som kommer ut.

Valparna är nu 1 vecka och växer och frodas.Alexandra är en super mamma som nästan inte har tid att äta själv så jag har fått locka med kött i maten för att hon inte ska bli alldeles skinntorr.Det ser ut som det blir två svarta och en röd i denna kullen.

Nu är vi 2 veckor och har blivit avmaskade för första gången.Vi ligger fortfarande mest och äter och sover.Vi har alla öppnat ögonen så nu börjar vi bli lite söta oxå.

Ja då har ytterliggare en vecka gått och nu har dom fått klorna klippta och blivit avmaskade igen och en av dom hade faktiskt riktigt mycke mask.Börjar ta sig ur korgen så smått så det går framåt.

Nu är dessa små godingar 4 veckor och har fått klorna klippta och blivit avmaskade igen.Fortfarande smakar mammas mat bäst men snart äter dom oxå lite mat.Riktigt duktiga nu att gå ur korgen och göra sina behov.

 

Här finns en liten film.

Valparna är nu 5veckor och äter busar och står i.Dom har även varit ute för första gången i går och det var lite pipigt men dom brukar vänja sig fort.Dom har fått halsband och deras stamtavlor har kommit.Film på första gången ute.

Då var valparna 6veckor och börjar bli riktigt tuffa.Dom får vara med madonnas valpar så dom lär sig bus av dom.Kul att vara ute oxå så det är dom nu flera timmar om dagen i omgångar.Såklart beroende på väder.Börjar komma i den åldern nu som det är svårt att fota så nån film kommer här oxå.Lite nya huvudbilder blir det oxå.Film med svart valp skakar loss,lilla gul.Här blandat gäng ute.Inne bus.

Nu är vi 7 veckor och hänger med Madonnas valpar som är en vecka äldre hur bra som helst.Vi är ute så mycket vädret tillåter och det älskar vi.Denna veckan har inte så mycket hänt utan vi inväntar nästa då bad och chippning står på schemat.Här kommer några bilder som tyvärr inte blev så bra då ett rejält åskoväder drog in och det blev så mörkt.Lilla gul är nu bokad och reser ända till Luleå.Kvar är en röd till salu.En liten film där vi alla busar inne en kväll.

Ny vecka och den började med bad och kloklippning.Sedan har vi oxå blivit chippade.Veterinären kommer först nästa vecka så lilla gul är ny besiktigad vid flytt.Rosa stannar här och den röda är fortfarande till salu till rätt familj.

Nu är vi 8 veckor och här kommer bilder på alla för sista gången.En liten film där vi leker som bara den.

Ja då flyttar Princess Dancing Queen till Åse och Erik i Luleå.Eftersom det inte är så lätt att få till det med flyg osv så blev det en hotellnatt för lilla Queeni innan hon får komma hem till sitt for ever hem.Måste bara berömma Ideon Elit i Lund för sin fina service för hunden.

Alexandra drog igång ett riktigt taxrace en kväll.Film på det.

Här kommer oxå lite bilder från Queeni som flyttade till Luleå.

Det kommer många bilder från lilla Queeni så här får ni några till.Tyvärr blir dom konstigt beskurna men det kan jag inte göra mycket åt:( .

I dag så var det Princess Private Dancers tur att flytta till Fam de Wahl i Djursholm.Lycka till i ditt nya hem,känner att du kommer att bli väldigt älskad<3 .