Billebo Hundpensionat

Billebo är ett litet pensionat med 9 boxar. Små och mellanstora hundar är välkommna att bo i ett klinkerförsett hundhus. Hundhuset värms upp med värmepump som på sommaren kan köra kalluft. Hundarna koppelrastas 3-4 ggr per dag och vistas bara i hundgårdarna när det städas och om det är fint väder. Korgar, vettbeddar, skålar och mat ingår i priset. Vill man ta med eget går det alldeles utmärkt. Det kan ju vara så att hunden äter specialmat och mediciner och då tar man naturligtvis med detta tillsammans med instruktioner.

När hundarna bor här kan man passa på att få dem servade t.ex med bad, klippning, kloklipp, öronrensning, tandstensrensning m m. Detta utförs även på hundar som inte bor här. Det går bra att ringa och boka tid.

För att slippa spring på alla dygnets timmar har vi öppet för hämtning och lämning kl. 16-17 alla dagar (ej julafton, nyårsafton och midsommarafton). På telefon når ni mig lättast kl. 17-18 då jag säkrast är inne. För aktuellt pris kontakta oss. Man får betala för bokad tid och vid avbokning 25% av bokad kostnad oavsett anledning. Bokar du av samma dag du skulle kommit får du betala hela summan.

Både kenneln och pensionatet är godkänt av  miljöförvaltningen. F-skattsedel finns. Inackorderingsavtal skrivs alltid för båda parters bästa. Naturligtvis kommer du bara med en frisk och vaccinerad hund.