Ballis valpar

Balli och Baileys valpar är här!!

Kära lilla Balli fick en jobbig valpning!! Hon är en mycket liten kanintax och hon hade 5 valpar i sig så inte konstigt hon var tjock!! Först kom 2 döda tikar och sedan en pigg och allert tik. Därefter blev det stopp för då satte proppen in!! Ett kejsarsnitt blev lösningen då proppen satt som justen propp ska göra!! Tur i oturen var att när vet snittade såg han att sista valpen låg dubbelvikt så även hon hade orsakat problem. Nu vilar mamma och valpar ut och vi hoppas på det bästa för alla. Även jag är helt slut efter en natts vaka och dagens problem.

Ja ha vips har det gått en vecka och valparna växer så det knakar!! Tjocka som korvar alla 3 och det är ju bra och mamma mår oxå bra som tur är!! På Måndag ska jag ta stygnen!!

Valparna är nu 2 veckor och kraftiga och fina. Mamma Balli sköter dom så väl. Inte mycket man märker av dom. Nu har jag tagit hennes stygn och hon har även fått ett riktigt bad. Valparna har oxå öppnat ögonen så nu börjar dom snart bli riktigt söta. Dom har fått lämna vårt sovrum och är nu med i vårt kök och vardagsrum.

Ja en vecka till har gått och vad har hänt?? Jo klorna har vi klippt och så är dom avmaskade för andra gången!! Nu börjar dom kravla ur korgen och snart är dom väl och ska provsmaka mammas mat!!

Nu är dom 4:a veckor och börjar bli små personligheter!! Kollar mammas mat och provar lite!! Sitter i skålen osv. Små busar med varandra och morrar och knorrar!!

Hej och hå en ny vecka har passerat och nu börjar det bli liv i luckan.Stamtavlorna kom i Fredags så nu är namnen officiella. Prins Alexander. Princess Alexandra och Princess Alexandria blev det. Klorna klippta igen så inte mamma ska bli så riven på brösten. Mamma har haft besök i dag  av sin nya familj så nu är det bara 2 av valparna till salu!!

Nu är dom 6veckor och bilderna kom in lite sent denna gången men man hinner inte allt man vill ibland!! Nu leker dom som bara den och har uptäckt att vi har katter oxå,vissa roligare än andra att jaga. Hanen är fortfarande den mest framfusige men tjejerna ligger inte långt efter. I går när här var besök tog flickorna slut men killen for runt som en vilde tillsammans med mamma men sedan slocknade han oxå som ett ljus.

I dag  7veckor och kom ut för första gången. Inte lätt att parera mellan regn skurarna men vi hann ut innan det började duggregna i alla fall!! Kul tyckte dom men skönt att komma in och fara runt  med alla leksakerna! Helt underbara nu men är överallt.

Denna veckan har valparna blivit badade och chippade( gör ju det själv) så nu är dom klara för vet att besiktiga och vac nästa vecka. Nu är det inte många döda stunder utan full fräs mest hela tiden!! Hanen är fortfarane till salu.

Ja nu är valparna 9veckor och i dag har Princess Alexandra lämnat oss för en lång resa till sitt nya hem i Skelleftehamn. Hoppas hon ska trivas för det är väldigt långt hem till mamma och syskon.