Bee Mee’s valpar

Bee Mee ´s valpar

Ja då fick man tillbringa en natt i vaket tillstånd,förstår inte varför valpningar ska vara på nätterna.Hur som helst så gick allt bra.Först kom en hane på 173g,sedan var det tikarnas tur,en på 186g,nästa 158g ock så kom en död på 196g och sistan vägde 163g.Så här lång ser allt bra ut.

I dag har valparna klarat av sin första levnadsvecka och inga som helst problem med dessa små.Mamma Bee Mee sköter sina små exemplariskt.

Bee Mees Valpar är nu 2 veckor och alla har öppnat ögonen.Börjar bli lite spralliga,i alla fall när man ska försöka ta kort på dom.Alla har också blivit maskade för första gången.

Inne på tredje veckan nu och valparna har i dag fått klorna klippta och är avmaskade för andra gången.Nu börjar det roliga när dom går ur korgen och börjar visa sina personligheter.Duktiga och kissar på golvet oxå.

Ytterligare en vecka har gått och nu är det sk. halvtid,valparna är 4 veckor.Väldigt försigkommna och pigga.Blötmaten är inte så rolig att äta som dom små torra kulorna!!! Det är också väldigt roligt att sprida ut dom på hela golvet.

I Söndags var det stora besökardagen då alla tik spekulanter var här.Renate tog en del bilder som jag tänkte lägga in denna veckan.Det kommer även några dagsfärska på hela gänget.Valparna blir härligare och busigare för varje dag och orkar vara aktiva lite längre nu.Det var precis som dom blev upptrimmade efter helgens besök.

Valparna är nu 6 veckor och deras stamtavlor kom i dag.Hanen ska heta Pasta Rigatoni och tikarna Pasta Fussili,Pasta Gnocchi och Pasta Rigate.Det är full fräs på dom när det är städtid,mycket som ska undersökas i ett hus.Hanen är nog fortfarande den busigaste men systrarna ligger honom hack i häl.

Valparna är nu drygt 8a veckor och pgr dataproblem har det inte blivit någon uppdatering.Vi har haft ett helt underbart väder så valparna har varit ute hela dagarna och busat som bara den.Dom har också blivit badade och chip-märkta så nu väntar vi bara på att vet ska komma hem från sin semester så att valparna kan börja flytta till helgen.Det är bara den lilla tiken som stannar en vecka till så att hennes nya familj har tid med henne.

Här kommer några bilder Som mary tog när dom var och hälsade på.

Nu har valparna hunnit bli drygt 9 veckor och flyttar till sina familjer.