Doggside´s Pepper Russian Roulette och Doggside´s Panos Showbeauty 2021-05-12

 

 

Rulle och Bea!!! Lite söta bilder från parningen och  på väntan. Klicka på bilden för att se hela.

Då har Bea och Rulles valpar kommit 🐾. Hon var inte så tjock så min magkänsla sa 3 och det stämde 💙💙❤️ blev det. Det kommer bli väääldigt många som blir utan även denna gång men inget jag kan göra något åt. Svårt att se ikväll vilken färg men ser ut som alla är 🖤. Bea hade en lång startsträcka men valpade lätt när det väl kom igång. Först kom en hane kl 20:05 på 173g, en hane till kl 20:35 på 152g och sist en tik  kl 21:05 på 158g. Film på nr 1. Film på nr 2 och film på nr 3.B

 

En vecka går fort när allt går som på räls. Bea sköter sina små exemplariskt vilket är otroligt skönt. Därför finns det inte så mycket att skriva eftersom dagarna bara består av att dia och sova. En liten film  när dom var 2 dagar och ligger och diar.En film när Bea bäddat ner sig under korgen. Hon behövde nog lite egentid:)

2veckor går snabbt!! Glad att dessa små inte kräver så mycket ännu mer än mat och sömn. Alla har öppnat ögonen. Den ena hanen var först. Dom har även blivit avmaskade första gången. Pgr en tråkig händelse blir det inte så mycket bilder.

Tiden rullar på och nu är dom 3 veckor. Börjar bli lite mer aktiva korta stunder. Har blivit avmaskade igen och fått klorna klippta. Sova och mat är fortfarande prio ett. En liten filmsnutt i korgen. Film utanför korgen.    Film på väg upp i korgen.

Då var valparna 4 veckor och det börjar hända lite grejer. Mat börjar bli intressant och även att leka lite med syskon och mamma. Sover gör vi såklart oxå väldigt mycket. Film på första test av mat. Film äter med god aptit. Film på lite bus. Klicka på bilden för att se hela!!

Valparna är nu 5 veckor och har fått börja komma ut lite grann. Just nu är det väldigt varmt på dagarna så vi får ta em istället för ingen orkar att vara ute mitt på dagen. Lite läskigt är det dom första gångerna men det går framåt. Dom har även fått sina namn och blivit registrerade i SKK. Klicka på bilderna för att se hela. Film inne fått en liten tunnel. Film ute första gången. Film 2 ute första gången och film 3 ute första gången.

 

 

Valparna är nu 6 veckor och dom har haft sitt första besök. Dom blir fort trötta i denna åldern men orkar mer och mer för varje dag. Det är så kul att se deras utveckling och nu börjar deras små personligheter visa sig. Dom har fått halsband för att ni ska se skillnad på filmer och bilder jag lägger upp. Tiken har rött rött, mindre hanen gult och större hanen blått. lite filmer har det oxå blivit denna veckan. Film inne bus. film inne i köket. Film inneUte i värmen. Film ute med halsband. Film med grisen. Film med knuten. Film med bollen.

Den lilla tunneln älskar dom och sover gärna i den.

7 veckor redan och nu är det full rulle på dom små rackarna. Vi har haft väldigt varma dagar men som nu har blivit mera uthärdliga och vi har tom fått lite regn. Vi är både inne och ute och busar. Film på tiken mumsar på märgben. Film bus med räven. Film i stora tunneln. Film på blå hane när han börjat bli trött av värmen och mycket lek. Film ute i regnet, skulle se om tiken kunde krypa ut ur staketet som hon gjorde ena dagen när jag och mamma Bea stod utanför. Finns ett galler med liggande hål och där tog hon sig ut.

Lite individuella foton.

 

8 veckor då blir det bad och chip innan man ska träffa veterinären. Denna gången åkte vi iväg till veterinären då pappa Rulle oxå skulle kollas en sista gång får vi hoppas men såren ser bra ut nu. Lite bilder och några filmer blir det trots att denna veckan varit upp och ner då min far dog i Tisdags. Prio ett är familjen och djuren sen får allt annat vara. På Söndag ska första valpen lämna oss så vi njuter några dagar till med alla. Film gul myser i knäet. Tiken går sin egen vägFilm lite bus inne sent en kväll med katter. En lite längre film i går kväll.

Då har lilla Doggside’s PR Black Velvet flyttat till Falsterbo ❤️. Hon får en storasyster Doggside’s Pepper Black Guld som dom köpte för sex år sedan 😊. Lycka till 😘 🐾 💕.

Då var hanarna ensamma kvar med mamma så här kommer lite film  när dom kelas på rygg och lite bus med räven. Lite koppel träning oxå film 1 första gången. Film 2 första gången.

Här några foto på Blackout som jag valde att hitta en annan familj till.

Kvälls tur i koppel film 1 och film 2. Film bus i koppel.

 

Lite mys med mamma.

Lite tassvård då det vuxit undertill som bara den så pälsväxt som pappa Rulle.

Då blev det Doggside´s PR Black Jack´s tur att flytta till Kia och Viktor i Mellbystrand. Här finns en Cavaljerkompis Neo som nu blir storebror till Malte. Lycka till med allt.

När man är ensam kvar så blir man lite bortskämd. En film på knäckebrödstiggaren.

Foto sista kvällen.

Sist ut att flytta blev Doggside´s PR The Blackout. Ända till Trollhättan bär det av. Hugos nya husse och matte heter jenny och samuel. Lycka till med lilla godingen!!