Doggside´s Pepper Russian Roulette och Doggside´s Poppy L Fanny The Future 2023-03-31

Doggside´s Pepper Russian Roulette och Doggside´s Poppy L Fanny The Future 2023-03-31

 

Vi börjar med lite bilder från parning .

Nu börjar 9 veckors väntan.

Äntligen har 💣💥. Mirakel kullen är här 😊. Rulle är tillbaka med full kraft. Fanny hade en lång startsträcka med bök, stök, kiss, bajs och kräk hela natten och i dag. På dag 65 efter första parningen. Det blev 💙💙💙♥️♥️♥️♥️ alltså 7🐾.
17:15 hane 209 g💙
17:40 tik 188 g♥️
18:15 hane 197g💙
18:41 hane 215 g💙
18:59 tik 208 g♥️
19:16 tik 153 g♥️
20:30 tik 174 g♥️
När hon väl kom igång så födde hon väldigt lätt gärna både gående och stående. Trodde hon var klar efter 6st men efter en liten kisse runda så kom nr 7 som jag fick jobba med att få igång. Så här borde alla valpningar vara 🥰. Tiden får utvisa om dom blir 🖤eller ♥️.
Film på första valpenFilm på sladdis.
Lite foto på dom små.

Film på dom 6 nyfödda.

Film 1 två dagar gamla. Film 2 två dagar gamla.

Då har första veckan gått och allt flyter på på bästa sätt. Fanny är en fantastisk mamma och alla valparna är duktiga. Skönt att inte behöva stödmata eller lägga till någon.

Film 1  sex dagar. Film 2 sex dagar.

 

2 veckor går fort och nu har dom flesta öppnat sina ögon. Först var röd hane dag 13. Klona har klippts efter fotona blev tagna och så är första avmaskningen gjord.

3 veckor och dom har fått avmaskning nr 2. Det börjar hända lite nu så det blev en annan korg i slutet av veckan så dom kan komma i och ur själva. Det är dax att börja röra på sig nu. Film 1 lite kel. Film 2 sover mest och film tre lite gnäll.

4 veckor och nu så börjar dom bli lite roliga. Leksaker börjar bli intressant men även att leka med syskon och dra mamma i pälsen. Film leker i korgen. Film diar på mamma och uppe och går lite.  Film uppe och springerMat börjar bli intressant film på det oxå. Film testar mammas entrecote när hon är ute.

 

Film på väldigt trötta valpar.Katten Ivar kollar in Fanny och valparnas lya. Städning.

 

5 veckor och alla har fått halsband så att ni ska kunna känna igen era valpar på bilder och film. Man får alltid ha koll för halsband kan vara farligt. Fördelen är att det blir lättare när ni ska börja använda halsband och koppel. Valparna har blivit registrerade i SKK och namnen är klara men inte fördelade riktigt ännu på alla. En film solen tittar in och lite busiga börjar dom bli.

 

6 veckor och vi försöker vara ute så mycket som möjligt. Valparna älskar verkligen att kunna springa runt. Frisk luft gör dom trötta så dom sover gott . Film lite bus och några i mitt knä. Film vid stora tunneln och lite brottning med mamma. Film blåser denna dag så blir lite gnälligt. Film lek med trossen. Film hopp och studs.

7 veckor och nu är det mycket in och ut. Har haft tur med vädret så vi njuter ute så mycket som möjligt. När dom kommer in är dom hyffsat trötta. Tugga lite ben börjar bli intressant. Sen är det alltid någon som orkar att leka medans vissa är helt utslagna.  Mycket besök har det varit och alla  utom en har ett väntande hem så är du sugen på en fin röd hane så hör av dig. Veckan som kommer ska vi förbereda för veterinärbesöket vilket innebär bad, kloklipp, avmaskning och chippning.

8 veckor!!! Det går alltid så otroligt fort på slutet. Valparna har badat, klippt klorna , blivit chippade och haft veterinären på besök. En hel kull felfria och trevliga individer. Lite bilder efterbadet och några bilder då veterinär besöket var överstökat. Klara för att resa ut i stora världen till sina familjer. Alla kommer inte flytta nu utan det blir utspritt några veckor framöver för att passa in i alla familjerna för bästa start i nya hemmet.

 

Först ut att flytta blev Doggside’s P Russia Black Fantastic 🖤❤️🐾. Hon flyttar till Joanna och Lukazs i Vellinge. Lycka till med er lilla 🥰.

Glada taxägare!!

Presenter till valparna när Joanna och Lukasz var och hälsade på.

Härlig film med två kullar valpar tillsammans. Fanny och Chili´s.

 

Så då åkte nr 2 från Fannys kull 🧡. Doggside’s P Russian Black Super till Britt Lindahl Roland Lindahl i Degeberga. Här finns sedan tidigare SEVCH Doggside’s Princess Filippa ♥️. Lycka till 🥰 och tusen tack för cavan 🥂🍾🍾🥂.

Present från Roland och Britt!!

Valparna 9 veckor och många är fortfarande kvar men har dock väntande hem. Här ett foto på fösta valpen som flyttade som nu har en fralla som kompis.

En liten film på nr 2 som flyttade och har Doggside´s Princess Filippa som kompis och på dag 3 så lossnade det med lite bus.

En liten film när alla vill hälsa på mina vuxna hanar som går förbi.

 

Fannys bror Fabian Bom kom på besök. Han skulle kolla in så det är okej att ytterligare en tax flyttar in i familjen, närmare bestämt till dottern och hennes familj. Fabian gillade typ alla valparna. En liten film på hans kontroll.

Då kom turen till  Doggside’s P Russia Black Excellent som flyttar till Eva Thörn i Karlshamn. Lycka till 🐾 och hoppas vi ses på någon utställning i framtiden. Tack ännu en gång för presenterna jag fick förra gången 😍 . Milton kommer han att kallas i sitt nya hem.

Sist ut i dag blev Doggside’s P Russia Black Correctly som hamnar i Helsingborg hos Jim Backvald🥰. Så härligt att du äntligen fick en ny liten 🐾💙. Tack för vin 🍷,glas och servetter, perfekt att testa i dag 🌞🇸🇪. Vi kommer ju att ses 😉. Albus kommer han att kallas.

Perfekt present en varm och solig nationaldag.

 

Ännu en valp har åkt till sitt nya hem i dag 🥰. Doggside’s P Russian Red Perfekt flyttar till familjen Hanell i Skegrie. Lycka till 🐾 och var nu snäll mot morbror Fabian Bom som bor hos föräldrarna.

Då har vi vinkat av Doggside’s P Russian Red Sensation,Vilde. Åker till Danmark 🇩🇰Pernille Friederichsen och familj i Vordingborg. Lycka till 🐾♥️ och tusen tack för 🌹i danska 🇩🇰 färger helt underbara 😘

Lilla Rakel kommer att stanna här hos oss så vi hoppas hon för mamma och pappas fina egenskaper vidare.