Doggside´s Princess Alexandra & Almaz S Divnyh Gor 2017-08-10

I natt så fick jag veta vad som dolde sig i Alexandras lilla mage. Det var bara en liten hane denna gången så åter igen inga tikvalpar till mina väntande kunder. Kl 01:35 tittade han ut 183g och troligen svart som sin far men det ser vi säkert om några dagar. Allt gick bra och hon födde lika lätt som förra kullen. det är annars lätt att det blir problem när där bara är en valp. Vi är glada för vår lille Prins och Alexandra avgudar honom redan.

Första veckan i lille prinsens liv har passerat och han växer och frodas. Ensam om all mat så blir man lätt en knubbis. Händer inte så mycket utan bara sover och äter.Alexandra är så glad för sin lille valp.

Prinsen växer och är nu 2 veckor .Har blivit avmaskad första gången men annars händer inte så mycket. Det äts och sovs mest hela tiden. På dag 12 öppnades ögonen så nu är han lite charmigare.

3 veckor är han nu den lille Prinsen. Denna veckan har han blivit avmaskad igen och fått klorna klippta. han tar sig lätt i och ur korgen trots sin korpulenta kropp. han har ju hela mjölkbaren för sig själv så inte konstigt han är rund. dom har också flyttat ut från vårt sovrum så nu kan han snart få leka lite med Ella och Exet så han får lite kompisar.

Nu går det framåt. 4veckor går fort och nu har Prinsen börjat leka lite och även intressera sig för mat men mammas är fortfarande bäst. Klorna har fått en omgång så han ska kunna gå lite bättre. Här lite film på Prinsen och Ivar katt, bus och på mat intresset.

Då var lille Prinsen 5 veckor. Han har fått sitt namn och det blir Doggside´s Prins Nikolai. Det är en riktig tuffing som tar väl för sig. Alexandra och han har flyttat in till Stella och hennes valpar för att Prinsen ska få några att leka med som nästan är som syskon. Det funkar riktigt bra och Exet är nog hans favorit och Exet är väldigt snäll. En liten film på lite bus.

En vecka till i Prinsens liv har passerat och nu har han fått sitt namn, Prins Nikolai står det i hans stamtavla som också har kommit.Det blev lite sol en dag och då passade vi på att ta ut honom på gräset och det var riktigt skoj tyckte han. i Lördags blev det fest på lammracksben mums. han fungerar otroligt bra ihopa med Exet och Ella.Blir mycket bus på kvällen när dom kommer in från hundhuset. Lite filmer har det också blivit denna veckan. Dödar räven, nattbus med Exet,lammracks,ute med mamma,biter i Ellas öra.

Då blev Prins Nikolai 7 veckor i dag. Han är en väldigt pigg krabat som älskar att komma ut på gräset. Han springer som en tok och håller koll på mamma Alexandra så hon inte går för långt ifrån honom.Han är inte lätt att fota då han aldrig är stilla men några bilder har jag fått ihop även denna vecka. Film på bus inne och film på en tur med mamma.

Då var Prinsen redan 8 veckor och det har hänt mycket i veckan som gått. Han har blivit badad, klippt klor och tassehår . Ett chipp i nacken och sen kom veterinären och vaccinerade, besiktigade och fixade pass. Prinsen kommer stanna ett par veckor till så vi hinner lära honom lite mera bus.Han är så gott som aldrig stilla när vi är ute så bilderna blir därefter. Här kommer veckan som gått i bild och film. Nattabus med Ella och Exet,döda räven inne, kattrace och bus med mamma ute.

Veckan som gått har varit betydligt lugnare för lille prinsen fast han har fått hänga med ut till dom vuxna hundarna och fått känna på hundhus livet. Tog ett par dagar sen var det som hemma för honom. behöver ju att uppleva mycket olika saker nu innan han flyttar. Här en film med gänget och en film med mamma.

Redan 10 veckor och har i dag varit hos vet för nytt vet intyg och avmaskning som ska skrivas in i passet för att få lov att resa in i Norge. Han skötte sig fint på bilturen. Kommer att bli en lång resa på Lördag.

En liten film med mamma och Alva.

Då kom dagen då Prinsen blev hämtad för en lång bilresa till Norge. Han ska bo hos Signe Aarskog på Potefaret kennel.Lycka till med honom!!

Efter en lååång bilresa myser han framför brasan hemma hos Signe.

Här kommer bilder som Signe skickat från Norge.Ser helt fantastiskt ut. Hon har lika svårt som jag hade att fota honom då han aldrig är stilla.