Donnas valpar

Donna har valpat!!!

I dag den 23 februari kom då Donnas valpar.Hennes mage var ju väldigt stor och det var ju inte så konstigt.Det fanns hela 7 valpar i den.Det blev 3 hanar och 4 tikar.Det tog lite tid och hade jag inte varit med så hade nog inte så många klarat sig.

Nu har Donnas valpar blivit 2 veckor och alla har mer eller mindre öppnat ögonen.Avmaskade blev dom också nu i veckan som gick.

Tiden går och valparna har nu blivit 3 veckor.Fortfarande ligger dom mest och jäser men snart blir det väl ändring på det.

Ja,då knallar vi in i 4e levnadsveckan och valparna börjar bli jätteduktiga på att äta själva.Lite bus hinner dom också med mellan tupplurarna.

Donnas valpar är nu 5 veckor och livet börjar leka.Korta stunder busar vi som bara den och långa stunder sover vi gott i våran korg.

I dag har klorna blivit klippta för andra gången så att mamma slipper rivsår på brösten när valparna diar.

Ja då har valparna blivit 6 veckor och i går fick även dessa prova på utelivet.Spännande med gräset som killar under tassarna.Jag har fått en ny kamera som jag försöker lära mig och veckans bilder blev inte så där jätte bra.

Donnas valpar är nu 7 veckor och förbereds för att börja flytta.Badat gjorde alla i helgen så nu är det id-märkning och veterinärbesök som står på tur.Jag kan lova att det är full rulle på 7 st.Vi har haft ganska tur med vädret så att alla kunnat vara ute en liten stund varje dag.

Donnas valpar blev nu 8a veckor i helgen och stora flyttlaset började gå.Detta tycker Donna ska bli riktigt skönt då det är väldigt mycket jobb med 7 barn.Jag instämmer med henne.