Hörkär´s Marco Polo och Stella, Doggside´s Panos The Only Showstar 2018-11-19

Fina Hörkärs Marco Polo kom och hälsade på Stella och eftersom det var så fantastiskt väder blev det en date ute i naturen.

I dag den 19 November på dag 61 ville dom ut. Stella var faktiskt väldigt tjock och ojämn så jag gissade på fem denna gången och minsann det blev 3 hanar och 2 tikar. Det var mycket bök och stök hela kvällen och natten men tidigt i morse kom den första. Klockan 05:15 en hane 197g, kl 06:10 en hane 218g,kl 06:20 en hane 166g, kl 07:05 en tik 185g och kl 07:50 en tik 178g. Hon valpar väldigt lätt och två stycken riktigt for ut. Nu hoppas vi att allt fortsätter rulla på. En film en på G och en film när nr 2 kommer ut.

Då har första veckan i valparnas liv passerat och dom sköter sig exemplariskt, äter, sover och gnäller lite. I dag har dom flyttat ut från sovrummet och fått en större korg och mamma har också fått större plats nu när hon inte vill ligga hos dom hela tiden. Lite nya bilder och en liten filmsnutt. Klicka på bilderna för att se hela som vanligt.

Ja då har andra veckan passerat och nu har alla öppnat ögonen mer eller mindre.Färst ut var en hane på dag 10. Sen har dom blivit avmaskade och klorna ska klippas såg jag i dag på bilderna. En liten film .

Tre veckor i dag och nu börjar det hända lite mer än bara äta och sova. Klorna blev klippta och så blev dom avmaskade igen. Börjar bli små personligheter redan och dom är väldigt olika men det är det som är charmen.Troligen är alla nu tingade. Här en film på snabb frukost. Mörka tiken i knäet och ljusa hanen pratar med oss.