Maccaroni´s valpar

Den 14/9 på dag 63 kom Maccaroni´s förts kull.Pappa till valparna är Jonstrupdal Zoro.Först ut kom en tik på 190g och därefter en hane på 190g och sist ut en tik på 170g.Alla var väldigt mörka så troligen är dom svarta med tanteckning som sin pappa.Tiden får utvisa den rätta färgen.Hon var en jätte duktig mamma som klarade det hela själv,bara lite assistans från mej.

Nu har det gått en vecka och valparna växer så det knakar.nu är jag ganska säker på att alla blir svarta.

Här kan ni se en liten gullig video när Mackan viftar fram mjölken.

 

Nu är valparna 2 veckor och har fått sin första avmaskning vilket dom INTE gillade.Dom har även öppnat ögonen.

Nu har det sprungit iväg en vecka igen och valparna ser bra nu och har börjat resa sig på benen och krypa omkring i korgen.Klorna har blivit klippta och ännu en runda avmaskning har det blivit. Här en liten video snutt.

Då var dom 4veckor och nu börjar det hända grejer.Busar lite med varandra och provat på maten  så nu går det fort med utvecklingen.

Här finns en liten film på busarna.

5 veckor är dom nu och det börjar bli svårt att fota dom så det blir lite filmer istället,okej något foto blir det. Första besöket var nu i helgen och då fick dom även halsband på sig så det ska vara lättare att se vem som är vem.Dom är ju alla svarta så svårt att skilja.det blir mer och mera bus om dagarna och vi orkar vara vakna lite länge.mat är vi duktiga på nu men så har vi oxå fått fina vassa tänder.

Här en film där tidningen är kul.

På denna filmen brottas det. Här tältar mamma.

 

Då kom en dag det var fint väder men det blåste som bara den men vi hittade en plats som var hyffsad.Här kommer några filmer på utelivet.Förta dagen.Andra dagen film 1 och film 2.

Vi har även börjat blanda valparna nu när vi städar och det går riktigt bra och kul har dom.

Nu är dom 7 veckor och verkligen full rulle på dom.Röda tiken har haft besök och ja inte kunde dom motstå henne så hon kommer flytta till Växjö där det sedan tidigare finns en normaltax. såg att jag knappt tagit några bilder denna veckan utan det har blivit film istället så det får ni nöja er med. Svårt nu när det blir mörkt så fort att få foto hjälp i dagsljus. Båda filmerna är från utelivet och nu är dom tillsammans med Babe´s valpar.Lite hårda tag kan det ibland bli men dom små är tuffa. film 1och film 2.

Tiden går så otroligt fort och nu är dom helt plötsligt 8 veckor och flyttklara.har inte tagit så mycket bilder utan film funkar bäst.Tog några huvudbilder men ljuset är så dåligt på kvällarna så det blir inte bra.

Valparna är väldigt sociala då det varit mycket besökare här men det är bara positivt,bara barn som saknas men man kan inte få allt. Fortfarande saknas ett hem till hanen.

Här kommer det filmer nr 1 och 2.

I dag Fredagen den 13:e flyttade först valpen och det var Pasta Black Witchcraft som flyttar till Växjö. Rött halsband hade hon här.Elsa kommer du att kallas och en kompis finns redan i familjen som heter Stina och är en långhårig standard från Örnbergets.

Witchcraft till Anna Ninov medin Växjö

Lördag i dag och då var det lillasysters tur att lämna oss.Hon kommer att bo i Värnamo så även hon blir en Smålänning.Lycka till lilla vän.<3

Magic(Ebba) flyttar til Pelle landin Värnamo

Här en liten film när dom retar katten.Här en film när det tuggas lammben ensam kvar med mamma och här får killen följa med ut i koppel.

Lille Wizze saknar fortfarande ett hem och medans vi väntar på det får han hänga med på lite av varje.Här en film där han busar med dom små och ska ha stora tuggbenet själv och en film på han ute i snön,brydde sig inte att det både blåste och kom blötsnö.Han är så himla go den killen.

Tiden går och här kommer några bilder och även lite filmer nr 1 och nr 2.Wizze är nu tingad och flyttar om ett par veckor till sin egna familj.Taxvan familj som bor nära mej så han kommer jag nog att få träffa som tur är för han är en väldigt go kille som jag kommer att sakna.

Ja då var det dax att avsluta denna kullen då Wizze flyttade till egen familj i går.Han kommer att bo nära oss så chansen finns nog att vi kommer ses en del.Härlig kille med mycket motor och bus.Lycka till hos fam Holmberg i Hofterup.Här kommer några bilder till som tagits dom senaste dagarna.

Wizze flyttar till Anita Holmberg Löddeköpinge