Madonnas valpar

Vi börjar från början så här kommer lite bilder från parning och innan valparna föddes.Valet på hane stod för den välmeriterade Hörkärs Marco Polo och härligt nog gillade dom varandra och kärlek uppstod.

Madonna körde punktligt med valpning dag 63 och hon hade typ bara bäddat några krafs så allt kom igång väldigt fort.Hon födde mycket lätt även om det tog lite tid innan allt var klart.Kl 11:10 kom en hane 153 g som vandrade vidare,Kl 11:20 kom en hane 208g,Kl 11:25 kom en tik 174 g,Kl 14:00 kom en hane 148 g som vandrade vidare, Kl 14:15 kom en hane 154 g,och sist Kl 16:15 kom en tik 182 g.Resultatet blev 2hanar och 2 tikar som mår utmärkt.Madonna verkar vara en duktig mamma som älskar sina små.En liten film när en kommer ut.

Då har det redan gått en vecka och valparna växer och frodas.Fick lägga till dom rätt mycket i början för Madonna hade dumma bröst att suga på men nu är dom igång så allt funkar men en hane och en tik hängde dåligt med dom första dagarna men nu är alla tjocka och feta.

Valparna har nu blivit avmaskade och alla har öppnat ögonen så nu börjar snart det roliga med att upptäcka deras personligheter.Annars är det fortfarande äta och sova som gäller.

Nu är valparna 3 veckor och har fått klorna klippta och blivit avmaskade en gång till.Härligt nu för dom börjar röra lite på sig och i dag var alla ur korgen och kravlade omkring.

4veckor är dom små liven nu och nu börjar det hända lite.Små brottnings matcher,rör sig mer och har börjat intressera sig för lite mat.

Ytterligare en vecka har gått så nu är dom 5 veckor.Det är nu det händer lite,börjat äta mat och fått komma ut på gräset,ja eller rättare sagt i en grusgrop för Maccaroni grävde fina gropar i höstas när hon hade sina valpar.Dessa har sedan hönsen bättrat på.Klorna klippta igen och även blivit avmaskade igen.Har några filmer jag ska ladda upp på You tube oxå.Nu finns det filmer oxå 1,2,3,4 och 5

Nu är vi 6 veckor och har börjat få besök.Först ut var herr grön som ska flytta till Gisslaved och han får dessutom en kompis i Doggside´s Prins Napoleon.Även lilla röd har ett väntande hem efter hennes besök.Lila stannar här och herr blå flyttar till Anderslöv och även han får en kompis i Harry från Poppellunden´s kennel.Här kommer lite bilder från veckan som gått.

I Lördags hade vi två besök.Först fick Herr blå Poppy popcorn som ska heta Sixten besök av sin familj och deras andra hund Harry  vars pappa Zoro finns här på kenneln.

Nästa besök var av Pappa Hörkärs Marcó Polo med Husse Kim och matte Lisbeth från Danmark.Tusen tack för ni hälsa på.Härligt vi hade sån tur med vädret denna dag.Kim tog många bilder och här kommer några.

 

7veckor är dom nu och här kommer lite huvudbilder och och ett par filmer.Busar ute och inne.

Denna veckan har det hänt en del då dom både har fått bada och blivit chippade av mej och i dag har veterinären varit här och vaccinerat och besiktigat dom. Nu är dom redo att flyga ur boet.Helt otroligt vad tiden går fort men nu är det andra som tar vid och får glädjas av dessa underbara valpar som redan nu har helt olika personligheter.En liten film där alla busar med alla inne en kväll.

I dag var det dax för första valpen att flytta och det var Herr Blå Popala Poppypopcorn som ska heta Sixen.Han kommer att  få många att leka med då det både finns barn och en tax sedan tidigare.Lycka till hos familjen Brocka i Anderslöv.En liten film när Harry leker med Sixten.

Då var det Fröken Röd´s tur att åka till sin familj.Hon kommer att bo i Billeberga hos Ulla och Jan-Åke så vi kommer ju att ses.Lycka till med henne.

Här kommer några bilder från valparna som flyttat.

I dag har Herr Grön, Doggside´s Popala Popypoptop flyttat till Monica och Ulf i Gisslaved.Där finns sen tidigare Doggside´s Prins Napoleon som nu får en lek kompis.Lycka till med killarna

.Här en liten film där Madonna leker med sin enda valp Lollipop,ja och så busar ju Alexandras valpar med på filmen.

Här några bilder på valparna som flyttat i sina nya familjer.