Paula the Gods valp

Paula The Gold och Poppy Lucky Stardust valp 2014-06-05

I dag på dag 67 beslutade vi för kejsarsnitt på Paula eftersom hon inte kommit igång att valpa.Ultraljudet visade bara en valp och då blir det ofta problem.Tyvärr klarade inte Paulas kropp denna påfrestningen utan hon dog hos vet i mina armar.En liten pigg son hade hon i sig och han vägde 225g.Tur i oturen var att min Alex blev pappa till en kull valpar i Tisdags så nu är lille Paulzon där.Där får han både syskon och en mamma som tar hand om honom vilket är guld värd.Pgr av detta kommer det kanske inte lika många bilder som om han vore hemma hos oss men vi har fått lov att hälsa på ofta och det är ju bara några km.

Lille Paulzon är i dag 1 vecka och väger 357g så han är precis lika fin som sina fostersyskon.Tror jag kan börja andas ut nu.Helt otroligt att amma tagit honom till sig så lätt. Nu väntar vi bara på att han ska öppna sina små ögon men det dröjer ju några dagar till.

Paulzon är nu 2 veckor och i Tisdags fick jag bilder och rapport om att han nu väger 454g.Han har även blivit avmaskad och fått klorna klippta.Öggonen börjar så smått att öppnas.Han har det hur bra som helst hos sin amma och sina syskon.

Kom några bilder till i kväll så här kommer dom.Han väger nu 523g så ökat mycket på 2 dagar.

Nu är han 3 veckor och eftersom syskonen bjöds på lite mat så fick han oxå smaka och det gillade han.Växer bra nu och har börjat gå omkring på sina små ben.

I dag var det dax för ett personligt besök hos Paulzon med familj.Nu så börjar det bli pigga små krabater och Paulzon ligger inte långt efter sina ”syskon”. Fyra veckor har det gått så nu är det halvtid innan dom börjar flytta.Om det är så ni fastnar för någon av valparna så är det ingen ide för alla är tingade.

Nu har det gått en vecka igen och Paulzon börjar bli en busig kille precis som sina ”syskon”.Denna veckan har dom fått flytta ut dagtid i vardagsrummet och dom andra taxarna i familjen har fått träffa dom små.Speciellt Donna gillar valparna så hon får vara reserv Nany.Hans vikt var i dag 1244g så ingen liten skit där inte.

Då var lille Paulzon 6 veckor och väger nu 1474g.Vi har ju så fint väder så han har varit ute en hel del och busat på gräsmattan.Han har även fått sig ett litet bad och det gick tydligen bra,var bland dom lugnaste i gänget sa Ulla.Nu börjar vi se framemot att han ska få komma hit så vi får lära känna den lille pågen.

Lille herr Paulzon växer visst så det knakar för nu har han 7 veckor gammal gått om sina foster syskon och väger 1695g.Nästa vecka så börjar dom flytta hemifrån och då kommer han troligen hem hit till nästa helg om min vet kommer hem från sin semester.Bilder kommer senare då Extra matte Ulla har lite valpledigt denna veckan och maken Jan-Åke grejar inte fota själv!!.Dom är ju inte precis så stilla längre!!

Här kommer ågra bilder!!

Nu är han 8 veckor och har vuxit sig stor och präktig 1990g.I morgon är det dax för veterinären och sen att få komma hem till oss.Han ska få ta sin foster syster med sig så han inte blir så ensam<3.