Reddys valpar

Reddys valpar 2010-02-12

Reddy stökade och bökade länge och väl innan värkarna  satte i gång.Stannade hemma från jobb men inte kom där några valpar.Så i går kväll kl 22 kom den första värken och 22:44 kom en tik på 193g,nästa var en hane på 199g och sist en liten tik på 126g.Alla pigga och friska så här långt!! En kull som är ovanligt tysta, så i morse så trodde jag knapt att dom levde. Tog några timmars sömn så jag skulle orka på mitt jobb,typiskt min helg när det är valpning!!

Nu är första veckan avklarad och allt går så himla bra,valparna är så tysta och snälla så man undrar nästan om dom lever.Visst gör dom det fast dom bara äter och sover.Inga som helst problem med dessa.

Nu är dom små liven 2 veckor och ögonen har öppnats.dom har även blivit avmaskade för första gången!! I går fick dom en större korg och bur så nu ska dom förhoppningsvis inte rammla ur stup i kvarten!!

Ytterligare en vecka har gått och dom har maskats för andra gången och fått sina klor klippta.Just nu händer inte så mycket,men dom börjar bli medvetna om den stora världen!!!

Så ja nu börjar det bli lite bus bland barnen!!!Äter lite av mammas mat och leker med varandra som bara den.Tycker nog att det är ganska framåt valpar för att vara 4a veckor,ska nog hinna terrorisera husfolket lite till innan det är dax att flytta!!

Ohh nu är dom bara såå gooa!!!  Brottas och leker med varandra och ibland så drar vi mossan i svansen.Har blivit avmaskade för tredje gången så nu slipper dom tills dom är 8a veckor!! då det varit en hektisk vecka med kalas och i morgon utställning så har det inte blivit fotat så mycket.Här kommer i alla fall ett par nya bilder.

Nu är valparna 6 veckor och är pigga små krabater.Leker så det står härliga till både med mamma och syskon.Leksakerna är också väldigt roliga!!!man kan även dra lite i våra kläder för att testa sin styrka!!! Stamtavlorna har kommit och nu så är dom även försäkrade. Hanen heter Pepper Hot Red Boy,stora tiken Pepper Hot Red Girl och Lilla tiken Pepper Hot Red Babe.

Ja då har det gått en vecka igen!! Nu är vi 7 veckor och livet leker!! I morgon ska vi bada och klippa klor igen!! Sedan blir det lite id-märkning med På Tisdag kommer vet och fixar till oss så vi snart kan flyta till våra nya hem!! Vet skule egentligen komma Torsdag men då han blivit tungen åka till Norge har vi fått tidigarelägga hans besök!!

Reddys valpar är nu 8a veckor och klara för att flytta!! Denna veckan har dom badats och fått klorna klippta,avmaskats och haft veterinären på besök.Dom har även varit ute i trädgården lite och det gillade dom skarpt!! Jätte kul att kolla in naturen och att busa med katterna.

Valparna är nu 8:a veckor och redo för flytt!!