Showies valpar

Doggside´s Panos Showdancer/Lileimo Petit Pleviers valpar 2013-01-09

Efter mycket stökande och bökande hela gårdagen och kvällen så kom då äntligen valpningen igång.Först ut var en hane på 186g som tyvärr var död,nästa en tik på 166g,sedan en hane på 172g,en hane på 201g som oxå dog efter 20 minuters försök att få liv i honom sist ut en hane till på 152g. jag gissade på 5-6 st och då 2 var ganska stora så var det inte helt fel gissat.Dom 3 hon har nu är pigga så här långt.

Första veckan har gått och det händer inte så mycket mer än att dom äter,sover och växer.Hon är väldigt duktig med sina små och valparna är mätta och ompysslade.

I dag är valparna 2 veckor och ögonen har öppnats.Dom har blivit maskade för första gången och det vill dom gärna spotta ut!!Mamma fick en allergisk chock i Måndags och jag vet inte anledningen.Det blev en jobbig natt då det hela földes med kräkningar och diarre´.Hon orkade inte med sina valpar detta dygn så dom blev väldigt gnälliga och jag fick lägga till dom till mamman med tvång för dom skulle få lite mat i sig.Nu verkar allt ok igen.

Tre veckor är dom små liven nu ochredan uppe och springer på golvet.Måste ju upp och kissa.Lill killen råkade ta en liten matbit i går från mammas skål men det var ju ingen hit!!

Så då var dom små godingarna 4 veckor!! Halvtid som jag brukar säga!! Börjar bli små pigga krabater och lill killen är den som är mest på allerten.Klor klippta igen och på Fredag så får dom sin 3.e avmaskning.Namnen är klara och inskickade till SKK.Stora hanen ska heta Panos Show Business,lille hanen Panos Show Time och tiken Panos Show Fashion.

Ja då har det gått en vecka igen och valparna är 5 veckor.Nu börjar det bli fart på dom och väldigt kele goa!!Tycker det är kul att upptäcka vad som är på andra sidan valphagen oxå!!

Nu är dom 6 veckor och små personligheter så klart!! Nu är det kul att upptäcka hela huset och bekanta sig med den STORA leksakskorgen!! Stamtavlorna har kommit och försäkring tecknas hos Agria.

Veckan som gått har bara försvunnit så fort då vi haft influensan på besök.valparna kräver lite nu så det fina vädret var välkommet så dom kan vara ute och rasta av sig lite energi.veckan som kommer står bad och chippning på schemat och så ska vet bokas så lilla tiken kan flytta till sin nya familj.

ja då var dom små liven 8 veckor och i morgon flyttar tiken.Fortfarande hanarna till salu.Veterinären har varit här i dag så allt är fixat.Badat gjorde dom i Lördags och så chippade jag dom i går.Vi har haft underbart väder så valparna har varit ute i flera omgångar.I dag tror jag vi hade nästan 20 grader i solen och i skuggan 14 så gött är det.

Valparna är nu 9 veckor och killarna är fortfarande till salu.Försöker ha dom ute mycket men ena dagen sol och nästa dag snö och blåst.

Valparna är nu 3 månader och det finns en hane kvar till salu.Ute hela dagarna och slut på kvällen.