Minneslund

Pågarnas Pussy Lilla Pussynilla

Pagarnas Pussy Nilla (Lisa)”Lisa” var min andra tax och flyttade med oss in här på gården 1992.Hon var då 6 år och hade bott på kennel hela sitt liv. Härligt att bo fritt på landet och att få ligga och mysa i soffan på kvällen.Här hos mig levde hon ett skönt pensionärsliv. 3 fina valpkullar hann hon med på kenneln. Plötsligt efter att vi varit på semester blev hon dålig. Andades tungt och ville inte ligga på sidan. Det var även jobbigt att ta sig ut på gräset för att uträtta sina behov.Jag tog henne med till veterinären och hon blev röntgad. Där bekräftades mina misstankar att hon var allvarligt sjuk. Hennes lungor var svårt angripna av tumörer så det var ju inte konstigt att hon inte fick luft. Eftersom man inte kunde åtgärda hennes lidande tvingades jag att låta henne somna in. Gud vad tårarna sprutade, man hoppas ju ändå att få med en frisk hund hem. Detta kom så hastigt att inga planer för hur begravning skulle ske hade gjorts. Lisa skickades i väg för kremering.Jag ångrar i dag att jag inte tog med  askan hem, men då var jag så ledsen att jag inte kunde tänka klart utan bara ville Lisas bästa, att hon inte skulle lida. Lisa blev nästan 11år.

Pågarna´s Pretty Woman in Black

Pagarnas Pretty Woman in BlackPretty var min första svarta tax och jag älskar den färgen. Hon var en ganska stor tik som gav mig fina valpkullar. 3 av hennes valpar från olika kullar har stannat hos mig. Hon var alltid pigg och glad och älskade människor. Jag hade hoppats att hon skulle ge mig en ny liten svart tik men det blev alltid svarta hanar. Hennes sista kull  fick hon med en svart hane(Götaälvdalens Godwin). Här blev det en lite jobbig förlossning där en valp satt fast och gjorde att det tog tid innan de andra kom ut. Denna kullen inehöll 2 hanar och 2 tikar. Oturligt nog var det en tik som satt fast och nästa var död. Återstod 2 präktiga pågar. Min vanliga otur alltså. När Pretty var 11år började hon dricka väldigt mycket, det visade sig att hon hade en livmoderinflamation. Hon opererades och detta gick bra. För att hon skulle få lugn och ro att tillfriskna fick hon bo på pensionat. Jag lämnade henne vid 17 tiden och åkte hem. Vid 20 tiden kollades hon och allt verkade okej. Klockan 10:30 ringer telefonen här hemma och då hade hon somnat in. Tårarna rinner, ,jag trodde inte detta var sant. Vi går en lång runda med de andra hundarna för att skingra tankarna. Pretty hämtas hem och begravs nästa dag i vår trädgård.

Sågarebyns Lundell

Lundell köptes för att få nytt kanintaxblod till Skåne. Han var en snygg hund men med ett lite feminint huvud. Detta var dock inget problem eftersom vi alltid haft kraftiga huvuden på våra hundar. Han gick också väldigt bra på utställningarna. Många BIR har det blivit. Pappa blev han till många snygga valpar bla Pepper Hot Red Woman som jag har själv. Den 4:e Februari händer det som hänt tidigare. Hanarna börjar slåss, det är alltid lite oroligt bland hanarna när här är löptikar. Jag tar in och badar av Lundell eftersom han blöder från örat och det är svårt att se om han är biten någon annan stans. Han får en egen box och kollas med jämna mellanrum. Allt detta händer vid 13 tiden. Vid 17 tiden är han kall och blek i tandköttet och jag får lite panik och ringer min veterinär. Han ger mig rådet att åka direkt till djursjukhuset vilket jag gör. Här kommer han in omedelbart och dom försöker ta blodtrycket men detta är så lågt att det inte går. Han har även undertemperatur. På röntgen hittas vätska i lungorna och detta sugs ut. Lundell läggs nu på intensiven, där allt görs för att rädda honom. Jag och Mats åker hem och är hemma vid halv åtta. 2 timmar senare ringer telefonen.Lundell klarade inte av chocken. Dödsorsaken var chock:trauma. Aldrig hade jag trott att ett hundslagsmål skulle sluta på detta sätt.

Doggside´s Presendo

doggsides presendoPekka var en svart hane efter Pretty som min sambo förälskade sig i och därför blev han kvar här. Han hade en enormt mörk stämma så många undrade om det verkligen var den lille hunden som skällde så som en rottweiler. Tyvärr blev Pekka aldrig pappa till några valpar. Han var ju släkt med alla mina tikar. Detta var nog tur ioch för sig eftersom han drabbades av diskbråck när han var 5 1/2 och blev opererad för detta. Några små återfall fick han men efter att ha fått carprofen injicerat blev han som ny igen. Lite starr började komma smygande. Den 15 mars var han ovanligt trött, han gick alltid lös den sista tiden så att rundan blev i hans takt. Denna em ville han inte alls följa med, så han satt och väntade tills vi kom tillbaka från rundan. Då hade han kringlat ihopa sig och verkade inte vara riktigt vaken. Bara 5 timmar senare hade han somnat in för gott. Lungt och stilla. Den 20:e Mars skulle han fyllt 13år. Pekka ligger nu begravd vid sidan om sin mor.

Doggside´s Poker Heart

Poker Heart (Lilla Hjärtat,Skruttan&Hostan) kärt barn har många namn.Tyvärr föddes hon med en missbildning på matstrupen vilket gjorde att hon kräktes upp sin mat och hade svårt att gå upp i vikt.Veterinären sa att det fanns en pytte liten chans att det kunde växa bort .Vi valde att prova detta och hon fick även en medicin som skulle underlätta när hon åt.I sommras var hon riktigt pigg och var tom lite rund om magen.Gladast var hon när hon fick springa lös och jaga våra höns.Då verkade hon inte det minsta sjuk.Tyvärr rasade det väldigt sista veckan och jag bestämde att veterinären skulla hjälpa henne till ett skönare liv.Hjärtat valde dock att somna in här hemma hos sina tax kompisar.Hon dog på sin 9 månaders dag.Tack för den korta tid vi fick tillsamans , du var en liten kämpe.Sov sött vår lilla Skrutt.

Doggside´s Palera

Pallan eller Palice som vi kallade henne är den av mina hundar som blivit äldst hittils.14 år och 8 månader så när som på en dag.Pallan såldes som valp men kom tillbaka då familjens katt inte gillade den lilla valpen och ägarna var rädda att katten skulle skada henne.Vi gillade vår bruna lilla valp så inte blev det någon ny familj för hennes del.Hon stannade här och fick valpar. Hon är nog den tik som gett några av mina snyggaste valpar.Nella och Palle finns kvar här i kenneln och dom i sin tur har också fått fina avkommor.Tyvärr fick Pallan diskbråck när hon var 5,5 och blev opererad för detta.I och med det var det stopp med flera valpar  efter henne.Hon fick vara frisk ända tills sista veckan då hon tacklade av väldigt fort,hon hade troligt vis en livmoders inflamation som min vet behandlade men hon var då så dålig att hon inte hann svara på behandlingenHon somnade in här hemma och tanken var att begrava henne här hemma hos mina andra hundar men vintern sätter stopp för detta.Nu blev hon kremerad och finns i en urna .Tack Pallan ,Palice, Alice för alla dessa år.Du finns alltid i vårt minne.

Doggside´s Pretty Perita

Pretty Perita (Ita) föddes här den 26Mars 1998.Hon var en av 6st tikar i kullen och blev den som fick stanna här för avel.Man brukar säga att det där med att få många valpar går i släkt men Ita fick aldrig så många valpar.I hennes första kull blev det en och sedan 3 st i resterande,sista kullen blev en död valp med kejsarsnitt och då tog vi även hennes livmoder för den såg inte bra ut enl veterinären.Både Pikachu och Donna som är hennes avkommor har stannat här på kenneln.Ita har varit en väldigt lugn och go tax,gjorde inte mycket väsen av sig utan fogade sig där hon kom.Hon åkte till Lödöse och Lilla Edet för parning och bodde då över där och det funkade fint.Ita blev väldigt trött dom sista veckorna och då bestämde jag att inte förlänga hennes lidande utan hon fick somna in här hemma 13½ år gammal.Vi minns dej för den goa hund du var!!

Pågarnas Pouponne De Couer

Kära lilla Pouponne fick somna in den 7 Okt 2012.Allt gick så fort då det gick hål på din stora tumör!! Hon hade precis löpt igen och den växte i rasande fart och min vet sa att det inte var någon mening att ta bort då denna sort var väldigt elak och nya skulle komma tillbaka väldigt fort.Hon var en av de tikar som jag tog då Pågarnas la ner sin verksamhet och hon  var parad när hon kom hit och valpade under lite dramatiska förhållanden.Inga tecken visades men innan jag kom hem från jobb hade min far och sambo fått ta hand om valpningen.Detta satte sina spår då hon efter detta hatade min far,vi visste precis när det var hans bil som kom får då blev hon tokig och skällde som besatt.Hon kunde lukta han på långt avstånd.Hur ska vi nu veta när han kommer!!
Hon lever vidare i sin son Panos Panduros och i sin dotter Panos Showdancer här på kenneln och även i sina övriga valpar runt om i Sverige!

Doggside´s Paula the Gold

Paula lilla vän inte trodde jag att jag skulle missta dej så hastigt.Äntligen hade du blivit med valpar och jag såg framemot denna kullen eftersom du enda tiken efter Kajsa och nu parad med Dusty som inte heller haft några valpar tidigare.Ultraljudet visade bara på en valp men du var tjock som om där vore flera.Inga tecken på valpning visade du och på dag 67 beslutade jag och vet att det fick bli snitt för annars kunde både du och valpen dö.Snittet gick bra  och ut kom en liten kille som var en livskraftig krabat.Tyvärr  orkade inte din kropp med denna op och flera olika faktorer spelade in i detta tragiska.Du blev inte ens 5år och du somnade in den 2014-06-05.Begravningen blev på självaste nationaldagen och du ligger nu i vår trädgård med våra andra djur.Din lille son hoppas vi växer upp till en stilig kille och lika snäll och go som du.Han kommer att stanna om det inte visar sig att haninte är ämnad för utställning och avel.Han växer upp med en amma och hennes valpar så han får bästa tänkbara start i livet trots det tragiska som hände.

 

Doggside´s Palla Pernella

 

Den 2 December fick vi ta ett tråkigt beslut.  Kära Nella när du inte längre kunde hänga med på promenad och vi besökte veterinären och fick beskedet att det var en snabbväxande tumör på din höft som gjorde att du haltade och inte orkade gå med oss fanns inget val.Du har gett mej många fina valpar och dina linjer lever kvar i dina avkommor.Vi kommer aldrig att glömma dej kära lilla vän.

doggsides palla pernella

Nella som ung hos fotografen

Nella efter vet besok

Just hemkommen från veterinären

 

Nella huvudbild efter vet besok

Nosen din grånade tidigt

Helenas bild

Helenas fina bilder på dej tagna när dom köpte en av dina valpar.Kollaget gjort till minne av dig<3

Götaälvdalens Kajsa Kavat

 

2002-03-05-2015-10-20

Unerbara Kajsa nu var jag tvungen att stanna ditt hjärta men du ska veta att det var ett långt övervägande innan beslutet togs och nu kändes det akut.För ca 1,5 år sedan orkade du inte längre gå med på promenaderna men det löste vi med en lång spårlina som du var kopplad i för ut ville du och snusa och göra dina behov.Här kunde du strosa i din egen takt,du skulle kunnat gå lös om det inte för alla kattlortar du letade upp och snaskade i dej.

Troligen var dina lungor fulla med tumörer därför orkade du intepromenera och nu på slutet växte dina 2 ljuvertumörer explotionsartat och tyvärr var det ingen bra prognos vet gav dig när jag frågade om operation,han sa att denna sorten var mycket elak och eftersom hon verkade ha problem med lungorna var det bara att invänta den dag det inte var ok för dej att vara med mera.Tyvärr skavde det håll på dom nu och det började blöda så då var det ingen återvändo så i Tisdags fick du somna in men du var inte redo för detta så det krävdes en stor dos sömnmedel och jag stod och grät vid din sida  och började tvivla men nä det var helt rätt beslut trots allt.

Din resa till oss glömmer jag aldrig för jag och Rune(Pågarnas kennel) åkte upp och hämtade dig hos Carina på Götaälvdalens kennel.Resan hem var planerad med stopp för kissepaus men du sov så gott i Runes famn att vi körde hela vägen i ett svep.Väl hos oss fann du dej tillrätta på en gång.

Genom åren har du fått många fina valpar och en son Simon finns hos oss tänkt som avelshane men han har aldrig fått till det med någon tik trots många olika försök.Sedan hade jag oxå Paula efter dej som tyvärr dog vid kejsarsnitt där det bara var en hanvalp så Paulzon finns nu kvar här hos oss.Hoppas nu att han kan föra dina goa linjer vidare för en snällare och goare hund får man leta efter.

 

Doggside´s Palle Pernelle

2001-01-05-2016-03-24

 

Vår älskade Palle fick somna in 15år och nästan3månader.Världens snällaste och ordningsman i hanhundsflocken. En kull valpar med Kajsa blev det och vilka fina valpar,samma goa humör och eleganta pälsmonster allihopa. Tyvärr fick du diskbrock och det kämpade vi med så gott som varje vår och höst,precis som den fuktiga luften framkalla det hela. Med hjälp av sprutor så kämpade du dig igenom det varje gång,ibland mer och ibland lite mindre.Du älskade att få gå lös och leta kattskit men vad gjorde det bara du var pigg och glad.Dom senaste veckorna magrade du och bakkroppen blev lite förtvinad,svårt att gå men tog dig ut i hundgården men kunde inte ta dig in utan då skällde du tills någon kom och satte in dej.Du ville ju ut och göra av dig och sola lite som dom andra hundarna men det är inte lätt när kroppen är slut och inte knoppen.Det är alltid lika svårt att ta beslutet men vi har den fördelen att kunna hjälpa till när vi ser det är plågsamt för hunden.När du väl somnade in Palle kände jag en lättnad för din skull.Älskad och redan saknad men du finns i vårt minne och hjärta.

 

Doggside´s Paul Simon

2004-12-03-2016-06-10

I dag blev det akut med Simons tumör i munnen som vuxit rekordsnabbt.Det var ett litet hål i morse så det fanns bara en sak att göra.Glad att jag har min fantastiskt snälla veterinär som kom hem till oss nästan med en gång.Är så skönt slippa åka iväg.Trodde inte det skulle gå hål men veterinären sa att det var en helt naturlig fas i detta fallet.Sov gott vi kommer sakna dig precis som alla andra av våra djur vi fått skiljas från.Nu har vi inte längre någon som skäller som en stor hund.

Simon du har varit en mycket speciell kille redan från början.Du var den som var mest påverkad av löptikar här hemma och ändå blev du aldrig far till några valpar fast vi provat många gånger på olika tikar.Du fick liksom inte till det tyvärr.Hade gärna haft en valp efter dig.Nu får du göra din mamma Götaälvdalens Kajsa Kavat sällskap där uppe i hundhimlen. Allt gick så fort,bara på tre månader växte din tumör och ingen veterinär ville ta sig an det hela så det bestämdes att när du led av den skulle du få somna in.Du var inte det minsta påverkad av den utan åt och skällde precis som vanligt.Lite skrämmande att se ett så hastigt förlopp.Som sagt ovan blev det ju akut så därför fick du somna in allt för tidigt enligt din ålder.

 

 

 

Doggside´s Poke´mon Pikachu

2001-01-07-2016-12-28

 

Nu finns det ännu en stjärna på himmelen. Pikachu fick somna in bara 10 dagar innan sin 16-årsdag. När kroppen börjar stänga ner är det inte mer än rätt mot våra djur att hjälpa dom på traven. Troligen fick han en liten propp nu i julhelgen så nu blev beslutet lite lättare att fatta även om det känns lika svårt varje gång. Han har haft ett långt härligt liv och fått vara frisk, bara en brock operation när han var 5,5 år . Många barn, barnbarn och barnbarnsbarn finns efter dig. Han såldes som valp till Pågarnas kennel för avelshund men när Rune blev sjuk och fick avveckla sin kennel så tog jag tillbaka honom. Har däremot själv knappt använt honom då jag tyckte han redan fått många avkommor efter sig. Du präglade dina valpar mycket, alla hade samma goa temperament och milda sätt. En mycket bra valpfostrare. Sov gott underbara Pikachu<3

 

 

Doggside´s Panos Panduros (Killen)

2006-11-24-2018-11-09

 

Killen en väldigt speciell herre som vann mycket på utställningar som ung. Nu på gamla dar var du både tandlös och präglad av din sjukdom archites. Denna gjorde dej enormt tjock då det samlades vätska i buken. Detta fick du medicin mot så vi fick nästan ett år extra tillsammans. Diabetes blev ditt fall. Pappa hann du också att bli till några kullar så dina gener lever kvar hos oss. Du var otroligt rädd för åskan och satte dig och skällde på den. Väldigt snäll och hamnade alltid i underläge om det blev gruff bland hanarna,speciellt nu på gamla dar. Sov gott nu lider du inte mer.<3

 

Doggsids Primo Primorasse

2008-02-23-2018-11-09

 

Rasse världens snällaste kille . Ditt liv blev alldeles för kort. Inte trodde vi att när du tuppade av i somras att det skulle vara början på att du var allvarligt sjuk. Du blev kollad av min gamla veterinär och han sa att det är inte mycket att göra,troligen för sent med hjärtmedicin,kraftigt blåsljud på hjärtat så jag valde att fundera över natten och återkomma nästa dag. Tyvärr blev även min veterinär hastigt sjuk så jag fick åka iväg och låta en ny veterinär ta bort dig. Tycker ju bäst om att få göra avslutet hemma.Du och Killen fick somna in tillsammans<3. Rasses avkommor lever också kvar här i kenneln. Även du var duktig i utställningsringen men älskade inte det. Kära Rasse vi var inte riktigt beredda att förlora dej så tidigt.

 

Doggside´s Popala Lollipop

2016-04-29-2019-01-24

 

Fuck cancer säger jag bara. Detta var nog något av det värsta jag varit med om.På bara några veckor förvandlades din lilla kropp till ett vandrande skelett. Det är så oerhört svårt att förstå. Den goaste och snällaste hund man kan tänka sig och så omtyckt av alla. varför skulle ditt liv bli så kort? Precis klar viltspår champion och svensk och dansk utställnings champion. Våra framtidsplaner var ju valpar nu till sommaren,kan inte tänka mig en bättre mor. det har nu gått några månader när jag skriver detta för det har varit så oerhört jobbigt tex på årsmötet när jag skulle hämta dina champion rosetter började jag gråta igen fast jag trodde alla tårar var slut. Jag överlämnade också ett vandringspris som minne av dig som ska vara ständigt vandrande. vad var det egentligen som hände din lilla kropp? Helt kort så efter väldigt många prover och undersökningar,du ville ju inte äta något som helst provade allt och bara du hade velat äta hade du fått precis det som du önskade men nej mat var äckligt. Det enda som höll dig igång var droppet du fick och det funkar ju inte i längden. Jag valde att invänta svar på lever biopsin innan jag avslutade ditt livför det fanns ju ett litet hopp om att vi skulle kunna bota med rätt medicin. Tyvärr visade provet manligt lymfom som är en mycket svår lever cancer. Då kunde jag inte se dig lida mer utan du fick somna in då det inte fanns något bot mot detta. På Måndag kommer säkert alla känslor att komma tillbaka då du skulle fyllt 3år. Hoppas du har det bra där du är nu<3

 

 

Pågarnas Private Mambo Jambo

2003-09-06-2019-03-31

 

Lilla Jambo min sista länk till Pågarnas kennel. Så sent som i November var du med som veteran på utställningen i Flyinge och så pigg och fräsch. Tyvärr hann jag inte själv få några avkommor efter dig men två kullar blev du pappa till och vilka härliga valpar. Släktskapet till mina var för nära och när jag väl hade en passande tik var det tyvärr för sent. Det hela gick så otroligt snabbt, började slanka till dig men sen blev du för smal så vi lät dig få extra god mat och äta för dig själv i din takt. På Lördag em ville du inte ha någon mat och började gå runt i cirklar. Jag bokade veterinär till Tisdagen men då jag mötte min veterinär på utställningen i Malmö så beslöt vi att jag skulle få åka med dig så fort jag kom hem. Det är så oerhört jobbigt att se. Det kändes hårt men det var så oerhört rätt att låta dig somna in så fort som möjligt. Troligtvis var det en propp. Ett långt liv blev det och så roligt att visa upp dig som veteran på utställning, du tyckte verkligen om att showa i ringen.

 

Lileimo Petit Plevier

2005-05-18-2020-08-04

I kväll tänds en liten ✨ på himlen för Lilemo Petit Plevier ? . Hämtade dig på Köpenhamns station för 15 år sedan. Du hade åkt obemärkt tåg i en liten väska ?. Så snäll och lugn redan då.  En liten kanintax som behövdes i min avel. Många fina valpar har du lämnat. Utställning var aldrig din grej så det fick du slippa  efter några stycken. Senaste tiden har  du börjat tackla av och  var nu väldigt tunn och muskelfattig (2,9 kg). Gott humör och aptit in i det sista även om  inga tänder fanns kvar. Tack till bästa veterinärerna Marie Ålund och Claes Ålund som lät oss komma när läget kändes akut. Troligen någon liten propp /stroke. Tack för allt du gav oss ?❤️??.

Plevier i går!!

 

Doggside´s Poppy Lucky Stardust

2005-11-12-2021-05-25

Dusty föddes i en kull på 7 valpar som jag blev tvungen att handmata då mamma Linda blev sjuk, någon form av anemi. Alla valpar klarade sig och Dusty fick stanna. Han var en helt fantastisk liten hund med så härligt sinne och ett vackert yttre. Det blev till många utställningar och att visa honom som veteran var så kul för han rörde sig så spänstigt och gillade att visa upp sig. Han blev sparsamt använd i aveln då mina tikar var för nära släkt men en sista kull när han var 14 resulterade i 2 fina tikar och lilla Ängla fick stanna hos oss. Den 20 maj inträffade en av dom värsta dagarna i mitt liv då grannens hund kommer lös och kommer från ingenstans och attackerar mina hanar som jag är på väg ut med på promenad. Hunden tar Dusty över ryggen och kastar upp honom i luften och Dusty försöker försvara sig och jag försöker agera men då tar hunden nästa hund som är Rulle och biter sig fast i ryggen på honom och drar och sliter allt han orkar. jag skriker och gråter och håller i alla koppel och får inte hunden att släppa. Som ett under hör grannen mitt skrik och kommer springande och sparkar mot den stora hunden  så den släpper. Grannen som äger hunden kommer ut och vi kollar igenom hundarna och Dusty har en hörntand som lossnat när han försökte försvara sig men annars ser vi inga sår. jag fortsätter min promenad efter en lång stund. När vi kommer in och jag ska ta av koppel ser jag massa blod på Rulle och tar ut och tittar närmare då har ett stort sår öppnat sig på hela ryggen. Dagen före pingst så min veterinär hade tagit helg, nästa hade stängt för dagen och då blev det din veterinär i Helsingborg som oxå skulle stänga för dagen. Djursjukhuset var sista chansen. Rulle sydd men fick ingen antibiotika så på Måndagen blev det besök hos min vanliga veterinär . Dusty fick följa med då han oxå blivit sämre.  det visade sig att Dusty hade flera sår som jag inte kunnat se och rengöra men veterinären rakade hela bröstkorgen. han fick dropp, smärtstillande och antibiotika. Tyvärr klarade hans kropp inte av det hela så den 25maj fick han somna in efter samråd av veterinären. Det var ju inte så här hans sista tid skull vara. Han stod mitt hjärta så nära. Hans tand tog jag vara på och guldsmeden Malin Ljung gjorde ett fint smycke som jag bär med mig varje dag.

 

Jonstrupdal Bailey

2009-06-22-2023-03-18

Vissa dagar blir inte som man planerat. I dag fick jag ta beslutet att låta Jonstrupdal Bailey somna in 🥲🐾💔. Vi hämtade honom hos Anne Pedersen 2009. Han har varit skruttig kroppsligt sedan i höstas men pigg ändå och fått extra god mat men ändå var han bara skin och ben . Hängt med i koppel och gärna snott tuggben som han vaktat och suttat på då han var ganska tandlös. Tusen tack till CoM djurklinik för hjälpen i dag. Jag är oerhört tacksam 🙏. Skulle hitta foton men insåg att jag just nu inte hittar så många. Roligare födelsedag har jag haft men djuren går alltid i första hand hos oss.

På bilden 10 månader på utställning i Kjugekull.

 

Doggside´s Popala Angeldust

2019-10-14-2023-06-14

Ännu en gång har mitt 💔 behövt slitas i tusen bitar 😭. SEVCH SE U(v) CH Doggside’s Popala Angel Dust, Ängla finns inte mer bland oss. Tre år är ju precis i början av livet. FUCK CANCER. Tyvärr visade min magkänsla ännu en gång att det inte stod rätt till med henne. Tacksam för att få en akut tid hos veterinären och att vi fick all hjälp och stöd i denna jobbiga stund. Veterinären var chockad över röntgenbilderna som visade fruktansvärt många tumörer på lungorna mm. På bilderna är det alla ljusa fläckar och det går typ inte att räkna. Förstår inte att hon inte visat något förrän nu senaste dagarna. Ängla ♥️ var efter Dusty som blev ihjälbiten. Hon var mitt framtidshopp och skulle parats nu i höst. Nu blev det inte så utan nu är du snart hos pappa Dusty 💙. Jag trodde jag haft mina motgångar men tydligen inte. Är så himla ledsen 😭💔🐾🌹. Ängla både vacker och den snällaste lilla själ. Du var för god för att vara sann ♥️