Senaste om Lollipop!!

Jag vet att jag inte uppdaterat om Lollipop men inte orkat eller hunnit,bara på fejan jag skrivit men nu kommer senaste nytt.Hon har bla legat inne på Djursjukhuset 6 dagar och kom hem i fredags.Sen var hon så dålig i Lördags att jag kontaktade mina veterinärer här i Saxtorp för att ta bort henne meeeen hon fick som sagt var en chans till<3

Så då var vi hemma ❤️ Lollipop får låna Maccaronis boddy för hon är rakad under hela magen och bröstkorgen ja alla tassar oxå. Vad har dom nu gjort i dag ?jo en typ levande obduktion. Biopsi från levern får svar om ca en vecka. Kollat alla tarmarna och hittade en massa gojs i blindtarmen som massersdes ut inga konstigheter med tarmarna i övrigt en del avföring såklart något litet föremål som kan vara en sten typ singel men annars inget. Blindtarmen har precis som hos oss ingen funktion. Trodde man skulle tagit bort den men den var inte inflammerad. Hon är fortfarande väldigt påverkad såklart men tyckte hon var piggare i ögonen nu när jag hämtade henne. Nu hoppas jag hon kommer igång med att äta och orkar komma igen ❤️. Nu finns inte mer att göra än att vänta. ?❤️. Tusen tack för allt stöd ni är underbara ?

Precis hemkommen sent i går kväll!!