Vi har sorg!!!

Den 20 maj var jag med om det värsta scenario i mitt liv 😢. Grannens hund kom lös och attackerade mina hundar.
Jag är på väg med hanarna 💙 då hunden kommer från typ ingen stans och kastar sig över gamla Dusty som försöker försvara sig. Jag får ett litet bett av honom. Hunden släpper Dusty för att ta nästa hund som är Rulle 💙. Ett rejält grepp om bakkroppen och drar och drar och drar. Jag skriker så en annan granne hör och kommer springande. Han lyckas sparka loss hunden. Mats kommer från andra hållet för han är ute med valparna och Stella.
Vi får tag på grannen och det ser först ut som Rulle klarat sig bra men när jag kommer in ser jag blod och alla skador när jag rakade honom.
Tyvärr alla veterinärer onåbara men kör 🚙 fort till din veterinär i Helsingborg men kommer för nära deras tid att stänga så jag får köra 🚘 till djursjukhuset.
Rulle blir sövd, sydd och dränerad. Hemma igen mitt i natten.
Gamle Dusty 15,5 år ser först ut att klarat sig bra men börjar bli påverkad av smärta och infektion .  åker till min vanliga veterinär i Måndags och han blir sövd sydd och dränerad då vet upptäcker några skador till när han blivit rakad. Får antibiotika och smärtstillande även dropp. Rulle var oxå med och eftersom djursjukhuset inte gett antibiotika fick han det för hans sår var infekterade.
Dusty på återbesök tisdag fm får mera medicin och koll. Vi åker hem och några timmar senare är han så mycket sämre och kan inte stå på benen så jag tar ett tungt beslut att låta han somna in.
Rulles sår opereras om och nya dränage då det som djursjukhuset satt in bara var öppet nertill. Han har hud som börjat dö. Återbesök i dag torsdag och ännu en operation då såret börjat gå upp. Död hud skärs bort och nya sårkanter sys ihop. Han har ännu ett stort område på låret som måste åtgärdas så nytt besök hos vet i morgon. Hoppas verkligen att detta slutar lyckligt. Rulle är vid gott humör trots allt,en liten krigare.<3. Hade bara djursjukhuset gett antibiotika med en gång och dränerat rätt hade vi säkert sluppit detta då det är infektion som orsakar detta.