En hemsk dag!!!

Ännu en gång har mitt 💔 behövt slitas i tusen bitar 😭. SEVCH SE U(v) CH Doggside’s Popala Angel Dust, Ängla finns inte mer bland oss. Tre år är ju precis i början av livet. FUCK CANCER. Tyvärr visade min magkänsla ännu en gång att det inte stod rätt till med henne. Tacksam för att få en akut tid hos veterinären och att vi fick all hjälp och stöd i denna jobbiga stund. Veterinären var chockad över röntgenbilderna som visade fruktansvärt många tumörer på lungorna mm. På bilderna är det alla ljusa fläckar och det går typ inte att räkna. Förstår inte att hon inte visat något förrän nu senaste dagarna. Ängla ♥️ var efter Dusty som blev ihjälbiten. Hon var mitt framtidshopp och skulle parats nu i höst. Nu blev det inte så utan nu är du snart hos pappa Dusty 💙. Jag trodde jag haft mina motgångar men tydligen inte. Är så himla ledsen 😭💔🐾🌹. Ängla både vacker och den snällaste lilla själ. Du var för god för att vara sann ♥️

Ängla håller på att somna in i mitt knä!!

Alla ljusa fläckar är tumörer.

Film tungt att andas.