Malmö Int utställning 2017-03-19

I går var jag på Int utställning i Malmö. Domare denna dag var Nikola Smolic Kroatien.Denna domare var ingen större fan av mina hundar,ja många andras med men lite blev det och fina kritiker. Utländska domare brukar inte kunna mäta men denna var tvärt om så det var nästan så jag hade fler hundar med hem än när jag kom, ni förstår irronin va? Så här gick det för mina hundar.

Doggside´s Primo Primoleo  Ldv  Öppenkl Ex ,Ck plac 1

Doggside´s Panos Showtime Ldv Öppenkl Ex,Ck,plac2

Doggside´s Panos Showbeauty Ldv Unghkl Ex,Ck,plac1,Btkl 4 reserv CACIB

Doggside´s Popala Lollipop Mätte kanin 28cm denna dag Junior Ex,plac1

Doggside´s Princess Dancing Doll Lka Junior VG,plac 2

Doggside´s pepper Danish Gold slutmätt 26cm Lka Unghkl Ex,plac 1

Doggside´s Popala Marypoppins mätte också kanintax Junior , VG,plac 3 Ägare Ulla Nilsson

Skulle varit en uppfödargrupp också på Ldv men den sprack i och med att han mätte ner Lollipop till kanintax. Tusen tack för all hjälp med mina hundar och för trevligt sällskap<3.Lite bilder kommer på utställnings sidan.