Ordinarie 3 med Skånemästare 2023-07-29

På väg till ordinarie fick jag ett tråkigt besked att min mor somnat in vilket var väntat men visste bara inte när. Jag valde att åka dit och gå provet direkt på morgonen och sedan åkte jag hem för att ta avsked och sörja. Här kommer resultatet som jag fick veta på kvällen.

Skåne Blekinge ordinarie spårprov 3 med Skåne mästare inoff 41 anmälda hundar. Tre Doggside’s hundar deltog. Bäst gick det för Doggside’s Poppy Lucky Leonora, Tindra som kom på en 11 plats. Hon blev även en av två långhåriga som går vidare till dagens tävling om Skåne mästare. Doggside’s Panos Dark Moonshadow, Shaddy som jag gick med kom på 15 plats vilket jag blev oerhört glad över. Nu saknas bara en etta till championat.Doggside’s Princess Filippa stötte på problem och ville inte utan lock och pock gå genom en tätning med björnbärsnår mm. Denna lilla kanintax är normalt en liten spårmaskin. Det blev 0 i pris .

Vi håller tummarna för Tindra i dag ( Söndag). Det kommer bli tufft för spåren lagda i strilande regn men lika för alla. Tindra slutade som andra bästa långhår.

Shaddy glad för sitt byte!!

Tindra med sina priser.