Ordinarie två 2024-06-09

Skåne Blekinge taxklubb ordinarie spårprov i Vedema 39 hundar anmälda.Hade anmält men visste inte om jag kunde vara med i dag pgr Florencias valpning, men jag smet iväg och gick mina spår och sen hem igen🚘. Det hade regnat ☔ sååå mycket så svåra förhållanden för dom som gick i dag. Fick mina resultat precis och Doggside’s Panos Show Fashion fick 1:a🎉 öppen klass. Hennes första. Doggside’s Prima Sunny Girl 2:a öppen klass. Hon jobbade på bra men spåret var typ överallt i skogen . Klöven hittade hon och älskar . Domare Kim Norlin. Doggside’s Poppy Lucky Lucille får jag återkomma till då jag inte har fått resultat, hon bröt ville inte spåra så blev 0. Doggside’s PE Babbel Bubbel startade i anlag men fick bryta då hon bara skulle kolla på domaren Eva Bermsjö och eleven Jörgen Eksell. Hon måste träna på det. Inte många som fick 1:a i dag. Foto.

Fashion klarade sin första 1:a öppenklass