Sorgens dag!!Två fick somna in i dag!!

Det blev en jobbig dag i dag då jag fick ta bort två av mina hundar ?. Killen har ju varit sjuk ca ett år i archites men funkat bra med medicin ? men nu började han kräka, lukta aceton ur munnen så troligen även diabetes. Han skulle fyllt 12 nästa lördag. Sen var det Rasse som magrat av otroligt fort och andades häftigt så kraftigt blåsljud på hjärtat. Min veterinär var ju här i onsdags så han kollade. Ville fundera över natten om vi skulle sätta in medicin men bestämde att inte förlänga det hela. Ringer vet i går morse för att meddela mitt beslut men tyvärr hade han blivit akut sjuk själv och låg i Lund. Kollade med vet Erik Mörne men dom jobbade inte i dag så det blev C&M djurklinik som hjälpte mig. Första gången jag behövt åka i väg för att ta bort men får säga att Claes var mycket trevlig. Annars föredrar jag att ta hem vetrenären. Känns fruktansvärt jobbigt just nu men detta var för mina hundars bästa. ???