Tråkiga nyheter angående Alexandra och Rulles valpar!!

Ja var börjar man berätta ?. Alexandra började valpa i natt, tidigt morse. Varit ovanligt lugn tyckte jag men värkarna kom igång och ut kom gröna flytningar och ingen valp gick att känna. Avvaktade men som vanligt sa magkänslan att nu är det inte ok. Naturligtvis händer det ju på helg och natt. Tre olika veterinärer hade bara telefonsvarare så det fick bli djursjukhuset i Helsingborg.

För att dra det kort så såg man två valpar på röntgen och ultraljud visade inget liv ?.

Kalkade ut en och försökte kalka ut den andra men man får bara tre försök för sen kan man förstöra livmodern. En liten video på Alexandras reation på maskinen som gav kalk. Det blev kejsarsnitt ?.
Så himla tråkigt för Alexandra, mig och mina väntande valpkunder. Beklagar verkligen men gjorde mitt bästa och Alexandra mår ok.Klicka på bilderna om ni vill se hela.

Nu kommer jag att vara ännu mera nervös när Bea ska valpa ❤️