Årets första kull valpar kom 2024-06-01!!

Det blev en låååång natt men nu är Melissa ♥️ och Exets💙 valpar här och alla mår bra 😊. Det blev 💙💙♥️♥️♥️ alltså 5 stycken. Många har frågat mig om tiken inte klarar av det själv och varför jag passar mina tikar. Det finns många anledningar. Att finnas till hands och stötta när det är jobbigt och hjälpa till om det behövs och i natt räddade jag nog två valpar som annars inte skulle klarat sig. Första valpen satt fast med huvudet och utan hinna. Lyckades få ut den och trodde att den var död men med lite massage osv piggnade hon till. Även nr 3 satt fast men med rumpan och den var såklart den största.Den hade dock hinnan kvar så inte lika bråttom.
02:05 tik♀️152g
02:15 hane ♂️148g
03:15 hane ♂️181g
03:30 tik♀️167g
05:05 tik ♀️157g
Som jag kan se just nu är alla röda olika nyanser.
Melissa är så duktig mamma ♥️
Jag kommer att invänta nästa kull och se så alla valpar hänger med som dom ska innan jag börjar tänka på vilka familjer som ska bli dom lyckliga ägarna till en liten Doggside´s tax. Melissas sida.

Alla 5 torra och fina!!