Mycket har hänt och jag ligger efter med uppdateringen!!!

Ska försöka jobba ikapp lite då det både har kommit nya valpar, valpar har flyttat, Rulle är tillbaka i flocken och planering inför fars begravning  har stått på schemat. Vi börjar i Fredags då Fanny och Exets valpar kom till världen precis när jag skulle få min andra covid spruta så jag är tacksam för att Erika ville komma och vara hos Fanny. Allt om detta kommer på Fannys egna sida. Vad som finns till salu får tiden utvisa men hör av er vid intresse. Jag har oxå lyckats radera alla mejl i min inbox:) vilket innebär att jag inte har vem som hört av sig tidigare.

Alla nyfödda och lite blöta

Bea och Rulles valpar är nu utflugna, en i Lördags och en i går Tisdag. På Bea´s sida kommer mer om det hela.

Black Jack flyttar till Kia och Viktor i Mellbystrand

Blackout flyttar till Jenny och Samuel i Trollhättan

Rulles päls växer på bra tom lite där det stora såret har varit så det finns hopp!!

Ny päls på väg minsann!!